Pianoles voor kinderen

Piano spelen is goed voor het jonge brein

Leren piano spelen werkt bevorderend voor de ontplooïng van uw kind. Waarom? Het stimuleert de creativiteit, reflexen en het laat zien dat kinderen geen beeldscherm nodig hebben om zichzelf te vermaken. Kinderen ontwikkelen verschillende vaardigheden door het pianospelen.
Lestarieven bekijken

Uniek lesmateriaal wat aansluit bij de belevingswereld van uw kind

Met behulp van uniek geschreven lesmateriaal kan er de perfecte balans gevonden worden, zodat uw kind niet alleen wat leert, maar het ook daadwerkelijk leuk vindt om nummers te leren. Door plezier te hebben in wat ze doen, zullen ze sneller leren en waarom iets doen wat je niet leuk vindt? Alleen nummers oefenen van Chopin kan wellicht wat taai zijn voor de jeugd van tegenwoordig. Door de afwisseling van populaire nummers en uiteraard de klassieke nummers zal uw kind meer plezier beleven aan de pianolessen en ook goed leren piano spelen.

Verschillende pianolessen

Er zijn verschillende vormen van les mogelijk. Er is les in groepsverband, maar er zijn ook individuele lessen. Namelijk, les voor twee leerlingen, gezamenlijk 40 minuten of een groepsles van 3 à 4 leerlingen in drie kwartier. Er gelden uiteraard verschillende tarieven voor de variatie aan lessen. Voor de oudere jeugd is er de mogelijkheid om eenmaal per twee weken een half uur les te volgen, zo ook voor de gevorderde pianospelers. U kunt zich hier inschrijven voor de lessen van Casper.

Pianoles en keyboard les

Het is ook mogelijk om keyboard les te krijgen in plaats van pianoles. Bij pianospelenhaarlem zal uw kind zich ontwikkelen tot een échte toetsenist.

De lesdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op!

Pianoles kinderen jeugd Haarlem

Inschrijven of proefles

Klik op meer informatie om uw kind in te schrijven voor een proefles of om vaste leerling te worden.

Meer informatie

Les ervaringen

Angelique: "Mijn dochter heeft het super naar haar zin"

Wouter: "Binnen één jaar heb ik enorm veel geleerd van Casper. Naast muziek nummers van verschillende genres leren spelen legt Casper duidelijk uit welke akkoorden in het nummer worden gebruikt en wat de samenhang hiervan is. Door uit te leggen wat de achtergrond is van de opbouw van akkoorden begrijp ik beter hoe de melodie tot stand is gekomen en geeft dit mij vervolgens de mogelijkheid om zelf nummers te kunnen maken en bij een bestaand nummer te improviseren. "

Egbert: "Fantastisch hoe Casper mij jazz heeft leren spelen!"