Pianoles voor volwassenen

Het is nooit te laat om te leren!

Wilt u beginnen met piano spelen of de draad weer oppakken? Casper de Graaff helpt u graag op weg. Piano spelen voor beginners of voor gevorderden is allemaal mogelijk bij pianospelenhaarlem. Heeft u altijd al ervan gedroomd om meester zijn in de kunsten der muziek, en dan met name de piano of keyboard? Leren piano spelen is goed voor het brein. De reflexen blijven scherp en de oog-handcoördinatie zal vooruitgaan. En misschien wel het belangrijkste: het is hartstikke leuk om te doen!
Lestarieven bekijken

Uniek geschreven lesmateriaal op professioneel niveau

Casper is meester in het schrijven van unieke muzieklessen. Iedereen heeft natuurlijk andere interesses en speelt graag verschillende genres. Daarom is er voor elk wat wils. Het is van groot belang dat u de lessen zowel leerzaam als plezierig ervaart. Samen met Casper ontdekt u een hele nieuwe wereld in de muziek: samen kiest u voor de muziek die u gaat spelen. De muziek wordt aan gepast aan uw niveau.

Verschillende pianolessen

U kunt in duo’s of individueel les krijgen bij pianospelenhaarlem. Het is mogelijk om een keer in de twee weken les te volgen. Inschrijven kan hier. Heeft u er al zin in? Neem gerust contact op!

Piano leren spelen volwassenen

Proefles of inschrijven

Klik op meer informatie om in te schrijven of voor een proefles.

Meer informatie

Les ervaringen

Angelique: "Mijn dochter heeft het super naar haar zin"

Wouter: "Binnen één jaar heb ik enorm veel geleerd van Casper. Naast muziek nummers van verschillende genres leren spelen legt Casper duidelijk uit welke akkoorden in het nummer worden gebruikt en wat de samenhang hiervan is. Door uit te leggen wat de achtergrond is van de opbouw van akkoorden begrijp ik beter hoe de melodie tot stand is gekomen en geeft dit mij vervolgens de mogelijkheid om zelf nummers te kunnen maken en bij een bestaand nummer te improviseren. "

Egbert: "Fantastisch hoe Casper mij jazz heeft leren spelen!"