Proefles piano spelen

Uw eerste ervaring met piano spelen

Bij pianospelenhaarlem kunt u voor €9,95 een proefles volgen. Het bedrag wordt bij inschrijving volledig teruggestort. Tijdens de individuele proefles krijgt u alle aandacht van de leraar. Naderhand  over hoe verder te gaan en wat u het beste kunt doen. Uiteraard is het belangrijk dat u plezier heeft aan het piano spelen! Leren piano spelen is hartstikke plezierig en leerzaam.

Op maat gemaakte muziek bij pianospelenhaarlem

Omdat ook plezier hoog in het vaandel staat, beschikt pianospelenhaarlem over uniek geschreven bladmuziek, om aan speciale wensen van de leerlingen te voldoen. Samen met Casper leert de cursist allerlei muziekstijlen spelen. De muziekstukken worden in overleg uitgezocht en aangepast aan het niveau van de cursist. Bovendien leert de cursist sneller als hij plezier heeft in wat hij doet.

Leren piano spelen

Piano spelen is voor zowel volwassenen als kinderen een leerzaam proces. De creativiteit wordt bevorderd en het sluit aan bij de belevingswereld van de cursist. Bij inschrijving is er keuze uit individuele lessen of groepslessen. Piano spelen voor de beginner is soms moeilijk, maar na een paar weken oefenen zult u aanzienlijk vooruitgang boeken! Leren piano spelen doet u bij pianospelenhaarlem.

Proefles piano spelen Haarlem

Proefles aanvragen

Klik op meer informatie om een proefles aan te vragen.

Meer informatie

Les ervaringen

Angelique: "Mijn dochter heeft het super naar haar zin"

Wouter: "Binnen één jaar heb ik enorm veel geleerd van Casper. Naast muziek nummers van verschillende genres leren spelen legt Casper duidelijk uit welke akkoorden in het nummer worden gebruikt en wat de samenhang hiervan is. Door uit te leggen wat de achtergrond is van de opbouw van akkoorden begrijp ik beter hoe de melodie tot stand is gekomen en geeft dit mij vervolgens de mogelijkheid om zelf nummers te kunnen maken en bij een bestaand nummer te improviseren. "

Egbert: "Fantastisch hoe Casper mij jazz heeft leren spelen!"