Aangenaam, Casper de Graaff

Casper is een rasmuzikant

Al vanaf zijn 18e maakt Casper als pianist, gitarist en zanger menig podium onveilig. Gedurende zijn loopbaan heeft hij zich ontwikkeld tot muzikaal bandleider en arrangeur. Zijn professionaliteit wordt nogmaals onderstreept door succesvol afgelegde conservatoriumopledingen als jazz- en poppianist en elektronisch toetsenist.

Piano leslokaal Muziekschool Hart Haarlem
Bevlogen pianodocent

Casper is al jaren werkzaam als bevlogen piano- en keyboarddocent, maar ook als dirigent en bandcoach bij muziekschool Hart (voorheen MZK) in Haarlem. Daarnaast geeft hij projectmatig (o.a. via Muzieklab) workshops toetsen op lagere en middelbare scholen.

Op weg naar de top

Word u de nieuwe professionele toetsenist? Vele leerlingen zijn u voorgegaan. Onder andere bekende namen als Wouter Heeren (Chef’ Special) en Seppl Kretz (Valerius, Polariod View) hebben lessen gevolgd bij Casper en zodoende de weg gevonden naar de podia.

Piano muziek op maat

Zijn lesstijl wordt gekenmerkt door passie en flexibiliteit. Hij zoekt naar aansluiting met de belevingswereld van zijn leerlingen, bij zowel kinderen als volwassenen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het zelf produceren van professioneel lesmateriaal, muziekstukken en nummers worden (desnoods ter plekke) op maat uitgeschreven. Op die manier wordt er voor elke leerling een unieke basis gevormd die bij hem of haar past.

Pianoles locatie Muziekschool Hart Haarlem
Thuis in meerdere genres

Klassiek, pop, jazz, improvisatie, (zang)begeleiding en nog veel meer. Geen enkele stijl vormt een barrière. Casper kan met zijn brede praktijkervaring de cursist in de verschillende genres en stijlen thuismaken.

Bandervaring:

  • Bigband
  • Jazzcombo
  • Funk (Hot Bolshevik, Hit the hatline)
  • Pop (You Jane – winnaar Beneluxpopprijs)
  • Latin funk (Crime Passionel, Nightshift)
  • Rock&Roll (Jake and the knockouts)
  • Allround orkesten
  • Sessiemuzikant

Neem gerust contact op voor vragen of een proefles.

Lesdagen: maandag tot en met vrijdag.

 

Contact opnemen

Klik op meer informatie om contact op te nemen met mij.

Meer informatie

Les ervaringen

Angelique: "Mijn dochter heeft het super naar haar zin"

Wouter: "Binnen één jaar heb ik enorm veel geleerd van Casper. Naast muziek nummers van verschillende genres leren spelen legt Casper duidelijk uit welke akkoorden in het nummer worden gebruikt en wat de samenhang hiervan is. Door uit te leggen wat de achtergrond is van de opbouw van akkoorden begrijp ik beter hoe de melodie tot stand is gekomen en geeft dit mij vervolgens de mogelijkheid om zelf nummers te kunnen maken en bij een bestaand nummer te improviseren. "

Egbert: "Fantastisch hoe Casper mij jazz heeft leren spelen!"